Beste atleten en ouders,

wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting Born Atletiek Totaal, ter ondersteuning van de RDRA, druk bezig met allerlei zaken.

Door deze introductie weet u gelijk wie er allemaal in het bestuur zitten wat het makkelijker maakt ons aan te schieten als u ergens vragen over heeft. De samenstelling van het bestuur maakt dit nog makkelijker want dit is een mooie verdeling van atleten, ouders en trainers.

Onze rol is het ondersteunen en faciliteren van de RDRA in o.a. Communicatie tussen ouders en trainers, en het organiseren van tal van zaken rondom de trainingen.
Met de inhoud van de trainingen houden wij ons niet bezig, dit ligt geheel bij de trainers.

Functie bestuur BAT: Voorzitter

 

Wilbert van der Griendt (1981) uit Houten.
Getrouwd met Desirée en vader van Benthe en Sterre.

Beroep
Landmeter/projectleider bij RPS advies en ingenieursbureau bv.

Sport
Sinds 1992 doe ik al aan atletiek bij ATVERNI en sinds 2004 train ik bij Leen en Rob. Mijn afstanden zijn de 400 en 800 meter. Helaas door een hardnekkige blessure aan mijn achilles heb ik de laatste jaren geen wedstrijden kunnen lopen. Maar ik train nog steeds met veel plezier bij RDRA.

Waarom bestuurslid:
Een aantal jaar geleden heb ik de functie van penningmeester over genomen. Ik heb dit toen gedaan omdat ik vanuit mijn werk weet hoe fijn het is als je je eigen helemaal kan focussen op je doel zonder allerlei randzaken te moeten regelen. Door deel uit te maken van het bestuur van de Stichting Born Atletiek Totaal wil ik de trainers en atleten ondersteunen in het bereiken van top prestaties nu en in de toekomst.

Functie bestuur BAT: Secretaris

 

Charlotte van Breukelen (1988) uit Utrecht.

Over

 

RunningDirect Flagship store / RDRA

RunningDirect Flagship store is the place to be voor hardlopers. Hieronder valt ook het RDRA-team. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats bij atletiekclub Atverni in Nieuwegein.

Voor informatie: 030 751 4322
Email: rdra.team@gmail.com
Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
Telefoon: 030 605 0328

RunningDirect flag store

 

Facebook