Bostraining voorlopig afgelast!!

Beste Rdra atleten

Vanwege de aangescherpte richtlijnen ivm Corona virus vinden wij het niet verstandig om met groep van 20 atleten in het bos te trainen waar veel mensen wandelen ! Voorlopig trainen we allemaal op zondag om 10 uur op de atletiekbaan dit is veilige overzichtelijke plek om met een groep te werken , zodra de richtlijnen veranderen gaan we de bostraining weer oppakken .

Gr Rob

Update: 18 jaar en ouder!!!

De richtlijnen worden momenteel door NOC*NSF en de Atletiekunie uitgewerkt. We wachten deze richtlijnen en de noodverordening van de veiligheidsregio Utrecht en de gemeente Nieuwegein af. Zodra er meer bekend is gaan we, samen met de trainers, kijken naar de mogelijkheden voor de invulling van de trainingen. We doen er alles aan om op een zo kort mogelijke termijn een aangepast trainingsaanbod te communiceren als dit mogelijk is binnen de geldende maatregelen. Tot die tijd geldt dat er, tot nader order, GEEN trainingen zijn voor 18+. Dit geldt voor alle trainingen zowel op als buiten de baan als in het krachthonk.

 

       

Recent Posts

 
Drie ereplaatsen afgelopen zaterdag bij de finale regiocross in Wieringerwerf Maud te Pas 1e plaats MU18 Karlijn Mesman 2e plaats MU20 Kiam Ros 1e plaats JPB
Afgelopen weekend behaalde Karlijn Mesman 2x brons. Eerst op de 3000m en de volgende dag op de 1500m!
Gisteren liepen er een aantal atleten van RDRA/RunningDirect bij de Mastboscross in Breda. Ereplaatsen waren er voor Kiam (1e), Jasmijn (2e) en Karlijn (3e) Gefeliciteerd!
Op 22 januari werd Jasmijn 1e op de 1500m tijdens de Decathlon Nationale C/D indoor in Apeldoorn. Gefeliciteerd!!!!

Recente reacties

 

  Over

   

  RunningDirect Flagship store / RDRA

  RunningDirect Flagship store is the place to be voor hardlopers. Hieronder valt ook het RDRA-team. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats bij atletiekclub Atverni in Nieuwegein.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  RunningDirect flag store

   

  Facebook