Bostraining voorlopig afgelast!!

Beste Rdra atleten

Vanwege de aangescherpte richtlijnen ivm Corona virus vinden wij het niet verstandig om met groep van 20 atleten in het bos te trainen waar veel mensen wandelen ! Voorlopig trainen we allemaal op zondag om 10 uur op de atletiekbaan dit is veilige overzichtelijke plek om met een groep te werken , zodra de richtlijnen veranderen gaan we de bostraining weer oppakken .

Gr Rob

Update: 18 jaar en ouder!!!

De richtlijnen worden momenteel door NOC*NSF en de Atletiekunie uitgewerkt. We wachten deze richtlijnen en de noodverordening van de veiligheidsregio Utrecht en de gemeente Nieuwegein af. Zodra er meer bekend is gaan we, samen met de trainers, kijken naar de mogelijkheden voor de invulling van de trainingen. We doen er alles aan om op een zo kort mogelijke termijn een aangepast trainingsaanbod te communiceren als dit mogelijk is binnen de geldende maatregelen. Tot die tijd geldt dat er, tot nader order, GEEN trainingen zijn voor 18+. Dit geldt voor alle trainingen zowel op als buiten de baan als in het krachthonk.

 

       

Recent Posts

 
Afgelopen dinsdag was de laatste wedstrijd van de Keistad baancompetitie. RDRA ging met 2 podium plaatsen aan de haal in het eindklassement voor C/D Junioren Juan Zijderlaan werd 1e in het eindklassement en Maud de jong werd 2e in het eindklassement. Gefeliciteerd!
Beste Rdra atleten Vanwege de aangescherpte richtlijnen ivm Corona virus vinden wij het niet verstandig om met groep van 20 atleten in het bos te trainen waar veel mensen wandelen ! Voorlopig trainen we allemaal op zondag om 10 uur op de atletiekbaan dit is veilige overzichtelijke plek om met een groep te werken ,
Afgelopen weekend is een deel van de groep gestart met de eerste bostraining van dit seizoen. Een omgeving waar Rob zelf vroeger ook veel getraind heeft en met een uitdagend parcours van heuvels, zand etc. Sterker worden op ongelijk terrein! Hier een aantal foto’s!  
Gisteren was de 2e wedstrijd (1500m) van de keistad baancompetitie met weer goede resultaten van onze RDRA-atleten. Juan Zijderlaan 4.14.83 (nieuw PR en 2e seizoenstijd JJC) Maud te Pas 4.54.56 (nieuw PR, beste seizoenstijd MJD en clubrecord) Maud de jong 5.00.85 (1e keer 1500m) Emma de Jong 5.10.22 (nieuw PR) Lieke Smit 5.42.94 (1e keer
Sarah Schouten is afgelopen weekend 3e geworden op de 800M op het NK U18 & U20 in een tijd van 2.16.13. Gefeliciteerd!

Recente reacties

 

  Over

   

  Rob Druppers Running Academy

  Rob Druppers Running Academy, the place to be voor hardlopers. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats vanuit het clubgebouw van Atverni.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  Facebook

   

  Toekomstige evenementen

   
  1. 2e Van Eeks Trackmeeting

   november 27 @ 18:30 - 21:30