Vanaf de A12
Neem afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en sla onderaan de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf richting Nieuwegein (A.C. Verhoefweg). Rechts ligt al snel de atletiekbaan. Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten naar rechts (Galecopperlaan), bij de rotonde weer naar rechts en rij vervolgens rechtsaf over een klein bruggetje de grote parkeerplaats op waar aan het einde de ingang van de atletiekbaan is.

Vanaf de A2 vanuit Den Bosch
Neem afslag 9 (Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven) en sla aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf richting Nieuwegein (Weg naar de Poort). Ga vervolgens bij de tweede verkeerslichten naar links (A.C. Verhoefweg). Rij alsmaar rechtdoor en ga bij de vierde verkeerslichten linksaf de Galecopperlaan op. Ga bij de rotonde naar rechts en rij vervolgens weer rechtsaf over een klein bruggetje de grote parkeerplaats op waar aan het einde de ingang van de atletiekbaan is.

Vanaf de A2 vanuit Amsterdam/Utrecht
Neem afslag A12 richting Arnhem, afslag 16 Nieuwegein/papendorp.
Zie verder beschrijving vanaf A12

Openbaar vervoer:
Connexxion buslijn 77 halte Herman Heijermanshove.

CONTACT OPNEMEN

Voor informatie RDRA Team: 030 – 751 4322

Email : teamrdra@gmail.com

Adres atletiekbaan AV Atverni
Sportpark Galecop 6
3438 HX Nieuwegein

Telefoon : 030 605 0328

  Over

   

  RunningDirect Flagship store / RDRA

  RunningDirect Flagship store is the place to be voor hardlopers. Hieronder valt ook het RDRA-team. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats bij atletiekclub Atverni in Nieuwegein.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  RunningDirect flag store

   

  Facebook