Succesvol RDRA-weekend op het NK indoor Junioren

>Dit weekend vond in Apeldoorn de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor junioren plaats. Maar liefst 8 atleten van het RDRA-team waren van de partij om zich te meten met de toppers van Nederland. Als eersten mochten Esra, Sara en Sanne; zij liepen verdeeld in twee series de 1500m en plaatsen zich alle drie voor de finale! In de finale wordt Sara knap 2e (en dat als junior C tussen de B’s, petje af!) , Sanne wordt 7e en Esra 9e  

sara.sanne sara esra

Hierna kwam de 800m, waarbij Manon, Lotte en Aylan aan de start stonden. Manon was helaas nét niet door naar de finale. Lotte wel, zij liep daar in een nieuw indoor PR van 2.19,03 naar een mooie 5e plaats. Voor Aylan was het nog even spannend; zij had een ‘fotofinish’ om plaats 3, maar kwam helaas 0,04 seconden te kort. Toch mag zij heel tevreden zijn met een 4e plek.

LotteAylan

Ynte en Pablo liepen de 3000m. Ynte haalde bij de meisjes A de bronzen medaille. Voor Pablo was het zijn eerste indoor wedstrijd ooit. Hij werd keurig 8e in een vlotte tijd van 9.38,15.                            Een leuk en succesvol weekend dus, iedereen mag trots zijn op zijn prestatie!

/>YntePablo

met dank aan Ynte Biemans en de fotografen!

       

Recent Posts

 
Drie ereplaatsen afgelopen zaterdag bij de finale regiocross in Wieringerwerf Maud te Pas 1e plaats MU18 Karlijn Mesman 2e plaats MU20 Kiam Ros 1e plaats JPB
Afgelopen weekend behaalde Karlijn Mesman 2x brons. Eerst op de 3000m en de volgende dag op de 1500m!
Gisteren liepen er een aantal atleten van RDRA/RunningDirect bij de Mastboscross in Breda. Ereplaatsen waren er voor Kiam (1e), Jasmijn (2e) en Karlijn (3e) Gefeliciteerd!
Op 22 januari werd Jasmijn 1e op de 1500m tijdens de Decathlon Nationale C/D indoor in Apeldoorn. Gefeliciteerd!!!!

Recente reacties

 

  Over

   

  RunningDirect Flagship store / RDRA

  RunningDirect Flagship store is the place to be voor hardlopers. Hieronder valt ook het RDRA-team. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats bij atletiekclub Atverni in Nieuwegein.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  RunningDirect flag store

   

  Facebook