Succesvol RDRA-weekend op het NK indoor Junioren

>Dit weekend vond in Apeldoorn de Nederlandse Kampioenschappen indoor voor junioren plaats. Maar liefst 8 atleten van het RDRA-team waren van de partij om zich te meten met de toppers van Nederland. Als eersten mochten Esra, Sara en Sanne; zij liepen verdeeld in twee series de 1500m en plaatsen zich alle drie voor de finale! In de finale wordt Sara knap 2e (en dat als junior C tussen de B’s, petje af!) , Sanne wordt 7e en Esra 9e  

sara.sanne sara esra

Hierna kwam de 800m, waarbij Manon, Lotte en Aylan aan de start stonden. Manon was helaas nét niet door naar de finale. Lotte wel, zij liep daar in een nieuw indoor PR van 2.19,03 naar een mooie 5e plaats. Voor Aylan was het nog even spannend; zij had een ‘fotofinish’ om plaats 3, maar kwam helaas 0,04 seconden te kort. Toch mag zij heel tevreden zijn met een 4e plek.

LotteAylan

Ynte en Pablo liepen de 3000m. Ynte haalde bij de meisjes A de bronzen medaille. Voor Pablo was het zijn eerste indoor wedstrijd ooit. Hij werd keurig 8e in een vlotte tijd van 9.38,15.                            Een leuk en succesvol weekend dus, iedereen mag trots zijn op zijn prestatie!

/>YntePablo

met dank aan Ynte Biemans en de fotografen!

       

Recent Posts

 
Op 20 februari behaalde Maud de Jong als C Junior zilver op de 800m op het NK indoor U18. Een unieke prestatie! Gefeliciteerd!!!
Afgelopen weekend vonden het NK U18/U20 en de Nationale D-spelen plaats. Ereplaatsen waren er voor: NK U18/U20: -Karlijn Mesman 3000m 2e plaats Nationale D-spelen -Jasmijn van Steenpaal (D1) 1000m 1e plaats -Liz Schoonhoven (D1) 1000m 3e plaats -Maud de Jong (D2) 1000m 1e plaats Allemaal gefeliciteerd met het resultaat!
Hier een link naar een interview met Rob Druppers en RDRA op 2 Maart 2021        
Afgelopen dinsdag was de laatste wedstrijd van de Keistad baancompetitie. RDRA ging met 2 podium plaatsen aan de haal in het eindklassement voor C/D Junioren Juan Zijderlaan werd 1e in het eindklassement en Maud de jong werd 2e in het eindklassement. Gefeliciteerd!
Beste Rdra atleten Vanwege de aangescherpte richtlijnen ivm Corona virus vinden wij het niet verstandig om met groep van 20 atleten in het bos te trainen waar veel mensen wandelen ! Voorlopig trainen we allemaal op zondag om 10 uur op de atletiekbaan dit is veilige overzichtelijke plek om met een groep te werken ,

Recente reacties

 

  Over

   

  Rob Druppers Running Academy

  Rob Druppers Running Academy, the place to be voor hardlopers. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats vanuit het clubgebouw van Atverni.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  Facebook

   

  Toekomstige evenementen

   

  Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.