Wedstrijd De Halve van De Haar

2e Paasdag – vandaag is De Halve van de Haar en vele atleten van het RDRA team doen vandaag mee. Het weer is goed; misschien wel iets te warm.

Jeugdloop – 1,2km

In deze categorie hebben we alleen meisjes 🙂 En wat hebben ze het goed gedaan. Er werd (zelfs) een podiumplek behaald bij de meisjes.

Jeugdloop – 2km

Hier liepen de meeste atleten van het RDRA team. De jongens hadden vorig jaar afgesproken om 3 podiumplekken te behalen. Dat liep echter net anders… Toch waren plek 1 en 2 voor RDRA.

Bij de meisjes liep niet iedereen even lekker maar ook hier werd een mooi resultaat bereikt: plaats 1 en 2!

De Vijf van De Haar

De start van de 5km was wat rommelig waardoor het publiek in eerste instantie niet juist stond. Gelukkig wist onze speaker Bert alles in goede banen te praten en klonk het startschot om 12:15 uur. Het ging snel…maar het weer werkte niet in ieders voordeel 🙂 Ook nu werd er bij de dames een podiumplek behaald!

De Tien van De Haar

Voor de volledigheid de top 20 van de vrouwen en de mannen. Voor zover mij -de schrijver- bekend was er geen RDRA team atleet die op deze afstand liep.

De Halve van De Haar

Het startschot van De halve van De Haar klonk om 13:30 uur. De temperatuur was ondertussen opgelopen tot 25 graden. De organisatie waarschuwde meerdere keren om toch vooral rustig aan te doen en om eventueel halverwege uit te stappen…

Benieuwd naar een/jouw eindtijd? Kijk dan op uitslagen.nl

       

Recent Posts

 
Hier een link naar een interview met Rob Druppers en RDRA op 2 Maart 2021        
Afgelopen dinsdag was de laatste wedstrijd van de Keistad baancompetitie. RDRA ging met 2 podium plaatsen aan de haal in het eindklassement voor C/D Junioren Juan Zijderlaan werd 1e in het eindklassement en Maud de jong werd 2e in het eindklassement. Gefeliciteerd!
Beste Rdra atleten Vanwege de aangescherpte richtlijnen ivm Corona virus vinden wij het niet verstandig om met groep van 20 atleten in het bos te trainen waar veel mensen wandelen ! Voorlopig trainen we allemaal op zondag om 10 uur op de atletiekbaan dit is veilige overzichtelijke plek om met een groep te werken ,
Afgelopen weekend is een deel van de groep gestart met de eerste bostraining van dit seizoen. Een omgeving waar Rob zelf vroeger ook veel getraind heeft en met een uitdagend parcours van heuvels, zand etc. Sterker worden op ongelijk terrein! Hier een aantal foto’s!  
Gisteren was de 2e wedstrijd (1500m) van de keistad baancompetitie met weer goede resultaten van onze RDRA-atleten. Juan Zijderlaan 4.14.83 (nieuw PR en 2e seizoenstijd JJC) Maud te Pas 4.54.56 (nieuw PR, beste seizoenstijd MJD en clubrecord) Maud de jong 5.00.85 (1e keer 1500m) Emma de Jong 5.10.22 (nieuw PR) Lieke Smit 5.42.94 (1e keer

Recente reacties

 

  Over

   

  Rob Druppers Running Academy

  Rob Druppers Running Academy, the place to be voor hardlopers. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats vanuit het clubgebouw van Atverni.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  Facebook

   

  Toekomstige evenementen

   
  1. 29e open Zuidhollands kampioenschap c/d junioren

   augustus 21 @ 11:00 - augustus 22 @ 17:00
  2. 41e Open Zuid-Hollands Kampioenschap voor pupillen

   augustus 28 @ 11:00 - 18:00