Wedstrijd De Halve van De Haar

2e Paasdag – vandaag is De Halve van de Haar en vele atleten van het RDRA team doen vandaag mee. Het weer is goed; misschien wel iets te warm.

Jeugdloop – 1,2km

In deze categorie hebben we alleen meisjes 🙂 En wat hebben ze het goed gedaan. Er werd (zelfs) een podiumplek behaald bij de meisjes.

Jeugdloop – 2km

Hier liepen de meeste atleten van het RDRA team. De jongens hadden vorig jaar afgesproken om 3 podiumplekken te behalen. Dat liep echter net anders… Toch waren plek 1 en 2 voor RDRA.

Bij de meisjes liep niet iedereen even lekker maar ook hier werd een mooi resultaat bereikt: plaats 1 en 2!

De Vijf van De Haar

De start van de 5km was wat rommelig waardoor het publiek in eerste instantie niet juist stond. Gelukkig wist onze speaker Bert alles in goede banen te praten en klonk het startschot om 12:15 uur. Het ging snel…maar het weer werkte niet in ieders voordeel 🙂 Ook nu werd er bij de dames een podiumplek behaald!

De Tien van De Haar

Voor de volledigheid de top 20 van de vrouwen en de mannen. Voor zover mij -de schrijver- bekend was er geen RDRA team atleet die op deze afstand liep.

De Halve van De Haar

Het startschot van De halve van De Haar klonk om 13:30 uur. De temperatuur was ondertussen opgelopen tot 25 graden. De organisatie waarschuwde meerdere keren om toch vooral rustig aan te doen en om eventueel halverwege uit te stappen…

Benieuwd naar een/jouw eindtijd? Kijk dan op uitslagen.nl

       

Recent Posts

 
Op 20 februari behaalde Maud de Jong als C Junior zilver op de 800m op het NK indoor U18. Een unieke prestatie! Gefeliciteerd!!!
Afgelopen weekend vonden het NK U18/U20 en de Nationale D-spelen plaats. Ereplaatsen waren er voor: NK U18/U20: -Karlijn Mesman 3000m 2e plaats Nationale D-spelen -Jasmijn van Steenpaal (D1) 1000m 1e plaats -Liz Schoonhoven (D1) 1000m 3e plaats -Maud de Jong (D2) 1000m 1e plaats Allemaal gefeliciteerd met het resultaat!
Hier een link naar een interview met Rob Druppers en RDRA op 2 Maart 2021        
Afgelopen dinsdag was de laatste wedstrijd van de Keistad baancompetitie. RDRA ging met 2 podium plaatsen aan de haal in het eindklassement voor C/D Junioren Juan Zijderlaan werd 1e in het eindklassement en Maud de jong werd 2e in het eindklassement. Gefeliciteerd!
Beste Rdra atleten Vanwege de aangescherpte richtlijnen ivm Corona virus vinden wij het niet verstandig om met groep van 20 atleten in het bos te trainen waar veel mensen wandelen ! Voorlopig trainen we allemaal op zondag om 10 uur op de atletiekbaan dit is veilige overzichtelijke plek om met een groep te werken ,

Recente reacties

 

  Over

   

  Rob Druppers Running Academy

  Rob Druppers Running Academy, the place to be voor hardlopers. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats vanuit het clubgebouw van Atverni.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  Facebook

   

  Toekomstige evenementen

   

  Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.