Wedstrijd De Halve van De Haar

2e Paasdag – vandaag is De Halve van de Haar en vele atleten van het RDRA team doen vandaag mee. Het weer is goed; misschien wel iets te warm.

Jeugdloop – 1,2km

In deze categorie hebben we alleen meisjes 🙂 En wat hebben ze het goed gedaan. Er werd (zelfs) een podiumplek behaald bij de meisjes.

Jeugdloop – 2km

Hier liepen de meeste atleten van het RDRA team. De jongens hadden vorig jaar afgesproken om 3 podiumplekken te behalen. Dat liep echter net anders… Toch waren plek 1 en 2 voor RDRA.

Bij de meisjes liep niet iedereen even lekker maar ook hier werd een mooi resultaat bereikt: plaats 1 en 2!

De Vijf van De Haar

De start van de 5km was wat rommelig waardoor het publiek in eerste instantie niet juist stond. Gelukkig wist onze speaker Bert alles in goede banen te praten en klonk het startschot om 12:15 uur. Het ging snel…maar het weer werkte niet in ieders voordeel 🙂 Ook nu werd er bij de dames een podiumplek behaald!

De Tien van De Haar

Voor de volledigheid de top 20 van de vrouwen en de mannen. Voor zover mij -de schrijver- bekend was er geen RDRA team atleet die op deze afstand liep.

De Halve van De Haar

Het startschot van De halve van De Haar klonk om 13:30 uur. De temperatuur was ondertussen opgelopen tot 25 graden. De organisatie waarschuwde meerdere keren om toch vooral rustig aan te doen en om eventueel halverwege uit te stappen…

Benieuwd naar een/jouw eindtijd? Kijk dan op uitslagen.nl

       

Recent Posts

 
Nadat Kiam een aantal weken geleden al een wereldrecord U9 liep op de 600m liep hij gisteren ook een wereldrecord op de 1000m U9!!! Tijd: 3.07.72
Charlotte van Breukelen heeft op de NK Masters goud gehaald op de 400m en de 800m!!!
Op het NK U18/U20 zijn weer ereplaatsen gehaald door onze atleten. Op de zaterdag won Maud te Pas zilver op de 800m en op de zondag pakte Karlijn Mesman goud
Drie ereplaatsen afgelopen zaterdag bij de finale regiocross in Wieringerwerf Maud te Pas 1e plaats MU18 Karlijn Mesman 2e plaats MU20 Kiam Ros 1e plaats JPB
Afgelopen weekend behaalde Karlijn Mesman 2x brons. Eerst op de 3000m en de volgende dag op de 1500m!

Recente reacties

 

  Over

   

  RunningDirect Flagship store / RDRA

  RunningDirect Flagship store is the place to be voor hardlopers. Hieronder valt ook het RDRA-team. De activiteiten van RDRA vinden o.a. plaats bij atletiekclub Atverni in Nieuwegein.

  Voor informatie: 030 751 4322
  Email: rdra.team@gmail.com
  Adres atletiekbaan AV Atverni, Sportpark Galecop 6, 3438 HX Nieuwegein.
  Telefoon: 030 605 0328

  RunningDirect flag store

   

  Facebook